A1 Start Erasmus+ Project Writing

A1 Start Erasmus+ Project Writing

25,000 MKD
Product Code: Erasmus+
Availability: In Stock
Qty:

Летната академија "Summer Academy 2022" во организација на Емкице КИЦ во соработка со своите ЕУ партнери е програма дизајнирана според Европски програми Horizon Europe и Erasmus+ како и посебни програми за талентирани млади луѓе.

Нуди 3, 5, 7 и 10 дневни практични обуки и предавања и примери од различни области, како што се ЕУ грантови и Иновации, Информатички и Компјутерски технологии, Претприемништво и Стартап бизниси, Дизајн и развој на производи. Овие предавања се основани на експертизата и пристапот на високо стручни странски и домашни експертски и професорски кадри од истите области.

Секако, постои посебно прилагодување на програмата за повозрасни учесници кои можат да се пријават под истите услови но ќе имаат дополнителен дел и материјали.

*Сите учесници добиваат сертификат при успешно завршената работа и проверка на знаење на избраниот модул од летната академија кој го посетувале.

Оваа уникатна летна академија ги охрабрува дополнителните таленти на учесниците, кои вообичаено не се негуваат низ нормалната училишна настава, да бидат применети, а со тоа и надградени. Учесниците ќе имаат прилика од прва рака да научат како се креираат идеи во денешните индустрии, како истите се разработуваат и прераснуваат во секојдневен продукт/бизнис кој го користиме, без разлика дали станува збор за креирање на мобилна апликација, веб страница, апарат, машина, возило, уреди, или сл.

Особен фокус во оваа летна академија има на директните ЕУ програми Horizon Europe и Erasmus+ закои се отворени над 350 повици до Март 2023.

Funding & tender opportunities: На следниот ЛИНК
 

Write a review

Your Name:

Your Review:

Note: HTML is not translated!

Rating: Bad Good

Enter the code in the box below:

A1 Start Erasmus+ Project Writing Летната академија "Summer Academy 2022" во организација на Емкице КИЦ во соработка со своите ЕУ партнери е програма дизајнирана според Европски програми Horizon Europe и Erasmus+ како и посебни програми за талентирани млади луѓе. Нуди 3, 5, 7 и 10 дневни практични обуки и предавања и примери од различни области, како што се ЕУ грантови и Иновации, Информатички и Компјутерски технологии, Претпри.. Category: Product #: Erasmus+ Regular price: 25,000 MKD 25,000
Available from: emkice.mk

За нас

Emkice KIC as private company working with Start Ups and SME's on smart specialization with specific skills, vocational education and training (VET) coaching and training providing platform to private sector. We also work with entrepreneurs and startups with support for job creation, economic growth, business competitiveness, and sustainable development. To become competitive, innovative and productive for the international market EMKICE over the years got specialized for the objectives:

1st) innovation and commercialization of innovations, the development of new products, through innovative technology and services;

2nd) Support for access to finance to innovation, research, technology development (I + R + T + D);

3rd) International and transnational cooperation, smart specialization, sharing of knowledge, VET and learning new skills, education for creative thinking, problem solving, and entrepreneurial spirit especially among youth in digitization and e-learning platforms, therefore we established Emkice KIC - Research and Development Center for Innovations, from 2022.

Areas: #CircularEconomy #ClimateChange #NextGenerationEU, #EuropeanGreenDeal, #EuropeanDigitalDecade, Health, Agri-food, Circular Economy and Bio-Economy, Industry and Technology, Climate, Natural resources, Waste, Resources and Environment, Energy, Mobility, Digitization and Social challenges

Повеќе..

Контакт

  • +389 2 6090-266
  • +38970 74 97 49
  • +389 2 6090-266
  • info@emkice.mk
  • ЕМБС:7576510 ЕДБ:4043022532540

Facebook

EMKICE Online Shop © 2024. UKION SHOPS